Restaurant

Lunch

11:30 - 15:00 (L.O 14:30)

  • ニース風サラダ
    Nice Salad
    チャバタ
    Ciabatta
    生しらすとサヤインゲン豆のアーリオオーリオ(+200)
    "Spaghettini " Alio Olio-volcanic soil and string beans

    Or

    パンチェッタとグリーンアスパラガスのクリームソース ファルファッレ
    Farfalle with Cream Source-asparagus and pancetta

    Or

    フレッシュトマトとモッツァレラチーズのリゾット
    Rissotto made of Fresh Tomato and Cheeze "Mozzarella"
    苺のミニシフォンケーキとベリーソース
    Strawberry putit chiffon cake with Berry sauce
  • ニース風サラダ
    Nice Salad
    本日のスープ
    Today's Soup
    フラメンキン〜ロールカツレツ〜
    Flamenquin〜Cutlet which an egg,olive and cheze was rolled round in chicken〜
    苺のミニシフォンケーキとベリーソース
    Strawberry putit chiffon cake with Berry sauce
  • ニース風サラダ
    Nice Salad
    チャバタ
    Ciabatta
    スパナコピタ〜ほうれん草とチーズのパイ包み焼き〜
    Spanakopita〜Spinach and Cheeze in baked pie wrap〜
    苺のミニシフォンケーキとベリーソース
    Strawberry putit chiffon cake with Berry sauce
  • ニース風サラダ
    Nice Salad
    チャバタ
    Ciabatta
    牛ほほ肉の赤ワイン煮込み マッシュポテト添え
    "Bouef Bourguignon" Braised Beef Cheeks in Red Wine with Mushed Potato

    Or

    ノルマンディー風鮮魚の香草パン粉焼き〜エストラゴンの香り〜(+200)
    Roasted bread crumbs of fresh fish like the Normandy district 〜Fragrance of the estragon〜
    苺のミニシフォンケーキとベリーソース
    Strawberry putit chiffon cake with Berry sauce
  • ニース風サラダ
    Nice Salad
    チャバタ
    Ciabatta
    本日のスープ
    Today's Soup
    生しらすとサヤインゲン豆のアーリオオーリオ
    "Spaghettini " Alio Olio-volcanic soil and string beans
    黒毛和牛のイチボのロティ リコッタバター添え
    Roasted KUROGE WAGYU Aitchbone with Ricotta Butter
    温かいガトーショコラ バニラアイス添え
    Warmed Gateau au Chocolate with Vanilla Icecream

Today's soup

+300yen

全てのコースにパンがつきます。
All courses come with bread
食後にコーヒー又は紅茶をお楽しみいただけます。
All courses come with coffee or tea
その他アラカルトメニューもございます。
There are also a la carte menu

表示価格は消費税を含んでおります
All prices include tax

A la Cart

11:30 - 26:00 (L.O 24:00)

+300円でコーヒー又は紅茶をお楽しみいただけます。(-16:00)
別途お一人様コペルト料として+500円を頂いております。(18:00-)

表示価格は消費税を含んでおります
All prices include tax

Cafe

11:30 - 17:00 (L.O 16:30)
14:30 - 18:00 (L.O 17:30)※Weekend

+300円でコーヒー又は紅茶をお楽しみいただけます。(-16:00)
You can enjoy a cup of coffee or tea add ¥300

表示価格は消費税を含んでおります
All prices include tax

Dinner

18:00-22:00 (L.O. 21:30)

  • Appetizer
    北海道産ホタテのソテー カリフラワーとバジルのソースで
    Sauteed Scallop produced in Hokkaido made into a salad Cauliflower and Basil Sauce
    Soup
    ごぼうと根深ねぎのクリームポタージュ
    Cream potage soup made from Burdock and Welsh onion
    Pasta
    トリッパとトマトのオレキエッテ ミントの香り
    "Orecchiette"-Trippa and Tomato-Fragrance of the mint
    Fish
    天然鮮魚のポワレ ブールブランソース  フレンチキャビア添え
    Poached Natural fresh fish Sauce Bueurre blanc with french caviar
    Main
    仔羊のロースト アーティチョークとゴルゴンゾーラのピュレ
    Roast of Lambs sauce made by gravy and puree of Artichoke and Gorgonzola
    Dessert
    姫リンゴのエチュベ ゆずのグラス ラムレーズンのアイスクリーム
    Echube of princess apple, glace of YUZU, icecream of Rum raisins
    コーヒー・紅茶とともに プティ・フール
    Petit fours

    別途お一人様コペルト料として+500円を頂いております。

    表示価格は消費税を含んでおります
    All prices include tax

Bar The Garden

WEEKDAY 17:00-25:00(L.O. 24:00)
WEEKEND 18:00-26:00(L.O. 25:00)